PEGASUS представен от 2G X MADMAN

2G X Madman

Веднага след като издадоха  „Помня“ и стартираха канала The Bulgarians Official, 2G X Madman дадоха заявка, че най-доброто от тях предстои. Не чакаме дълго и новата продукция пристига с Pegasus– напълно в уникалния стил на момчетата от The Bulgarians и тотално силно като звучене.

2G X Madman отново описват действителността без сладникави условности, а освен 100 % хип хоп vibe, феновете им могат да открият доста лични моменти и в текста и във визията на клипа.

Видеото се събира в три боксови рунда, в които юмруците са истински, момичето с табелките-класически красиво, а 2G X Madman споделят неща, които някои биха определили като крайности, а други- просто като истинския живот…

Кои са 2G X Madman

Светослав Георгиев а.к.а. 2G The Bulgarian започва да се занимава с музика още като 14-годишен, вдъхновен от вездесъщите 2 Pac, Dr. Dre, Eminem и др. Шлифова се в хип-хоп група за танци и записва първото си студийно парче, а след това сформира и група, с която реализират няколко сингъла и е пред подписване на официален договор за издаване на албум. Заминава за Щатите където живее и работи около 5 години в New York. Прибира се в България, но за кратко, след около година отново е в самолета на път за Лондон. Споделя, че за него създаването на песен е магия: “Намирам нещо много интересно в това да напишеш як текст или да измислиш мелодия и да докоснеш хората по някакъв начин – и добавя с усмивка – Също така като бонус са славата и момичета.“ През годините работи с имена като Young BB Young и Ndoe, с които създават  хита “Супер Трумпет”. За снимките на “Мазерати” Shox2 от Sky Brothers специално пристига в Лондон. След успеха на „Лондон“ /Kontraflow feat. 2G/, заедно с Madman пускат парчето „24/7“, което отново се превръща в хит и ги нарежда сред най-популярните имена в хип хопа. Двамата с Madman стават по-близки в Лондон, където живеят и работят повече от 10 години.

Марио Иванов Петров или по-добре познат като Madman е зад микрофона от есента на 1997-ма година. Като част от благоeвградската група Almozz Niggaz, заедно с Диаграм през лятото на 1999 година за пръв път влизат в студио и записват първият си микстейп, който е в стил horror core, а година по-късно е ред и на втори озаглавен “Югозападната Част”. През 2001 година Madman записва самостоятелният микстейп “Око за Око” и с натрупания материал и поредния микстейп на Almozz Niggaz с работно заглавие “Без Ред”, групата прави крачка напред и е забелязана от звукозаписната компания Riva Sound. От там включват едноименния трак “Без Ред” в компилацията “Рап Експлозия” и ги нареждат до утвърдени имена като Ъпсурт, Lady B, X-Team, Светците, Dr. Pit и много други. Не след дълго е подписан договор и през 2002 година издават дебютния си албум озаглавен “Без Ред” с участието на X-Team, Светците, Double V и Малката. През 2003 година на бял свят се появяват два албума, двойният “Югозападна Инвазия”, който включва голям брой артисти гравитиращи около групата и втори самостоятелен на Madman “Дневника на Лудия”. Пореден проект включващ артисти и групи от чужбина е започнат година по-късно, но остава недовършен- причината е заминаването на Диаграм за Великобритания. През 2005 година Мадман завършва и издава албума като микстейп. Паралелно с това той работи върху проекта „Протест“ и след няколко години през 2008-ма, заедно със Sve издават албума “Двама Против Ада”, който се превръща във underground сензация и е популярен и до днес. През същата година Диаграм се прибира и заедно започват работа по нов албум, но и с ново име на групата „Стар Трик“. За няколко месеца проекта “Дърпам Здраво” е завършен, но никога не излиза официално дори и като микстейп с изключение на няколко сингъла с участието на 100 Кила, Криско, Казино, Big Ша и гости от чужбина. През същата година Madman заминава за Лондон, но не спира да работи заедно с „Протест“ и „Стар Трик“. През 2012-та година Протест издават втори и последен проект “Черно на Бяло”. Раздялата между Madman и Sve е шок защото идва точно когато групата е набрала много голяма популярност. Стар Трик пускат няколко сингъла но повече не стигат до албум. През 2016-та Madman е готов с трети солов проект “Дан Колов” включваш имена като ConGotti, Joker Flow, 42, Imp, Герата, Минко, Гегата и едновременно работи върху нови идеи заедно с Минко от Хората на Изгрева. През 2018-та след 5 години работа Kontraflow издават едноименния си албум с участието на 2G, Honn Kong, Silent City, ConGotti, RaggaOne и Sadat X.