Борис Илиев заключва годината с „Да не те обичам“

Борис Илиев
Борис Илиев

Борис Илиев представя новата си песен „Да не те обичам“. Проектът дава финалните акорди на 2022 г., но песента прави смела заявка за силна ротация в първите месеци на новата година.

Изпълнителят решава да запише песента след като я чува само в демо вариант. Музиката и аранжиментът са на Петър Рангелов, добре познат от други проекти на популярни български изпълнители, а текстът Петър пише съвместно с Албена Цветкова. Авторите работят за пръв път заедно, но идеята им толкова допада на Борис, че той развива музикалната емоция в  перфектния поп стил.

Да не те обичам“ се продуцира от B71 Production Studio, като за видеото екипът предприема нестандартен подход. Клипът се заснема в студиото на „Музика без край“ в БНТ и е презентиран за пръв път в лайв версия на предаването. На сцената до Борис са авторът на музиката, който свири и на китара, Алекс Лазаров  на барабани и Иво Дуков-пиано. Режисьор на кадрите е Станислав Терзиев.

Да не те обичам“ е трети авторски проект на Борис Илиев за 2022 г.

Но „Да не те обичам“ няма да е последната музикална изненада, която Борис Илиев представя. Изпълнителят издава малка музикална тайна, споделяйки плановете си за една дълго планувана песен, която „се твори“ заедно с Вида Пиронкова.“

Огненият тандем Вида-Борис безспорно означава сигурен хит, който ще нажежи плейлистите през пролетта на 2023-та г.

Богдан Томов, Тони и Борис Илиев