Борис Илиев с разбиваща балада по текст на Прея

Новият секссимвол на българската поп музика посвети песента „За теб“  на идеалната жена

Вторият авторски сингъл на Борис Илиев вече е факт и събира своите почитатели онлайн. Извънредните мерки в страната попречиха на изпълнителя, определян като новия секссимвол на поп музиката, да направи официална премиера на парчето. Засега „За теб“ може да се следи само онлайн в канала на B71 Production Studio, както и в радиата и телевизиите, които първи получиха проекта. 

По музиката на баладата Борис работи с новото откритие от „Гласът на България“ Александър Славчев (китара и вокал) и Иван Йорданов–Чери,  (китара и вокал), които са и аранжори на песента. Към таланта на тази мъжка банда се присъединява и очарователната Прея, чието дело е текстът на „За теб“. Цялостната композиция – и мелодията, и внушението, и думите в куплетите – е обръщение към истинската жена – споделя Борис Илиев. – Тя е онази, която е способна да бръкне дълбоко в душата, да преобърне живота на един мъж и да запали най-истинското чувство. Изпълнителят признава, че не визира никоя конкретна дама, но пък всяка може да се припознае в думите и да повтори баладичното звучене на мелодията.

„За теб“ може да видите тук:

Кой е Борис Илиев

Борис Илиев е 33-годишен поп и рок изпълнител, роден в София. Занимава се с музика още от 19-годишен. В момента създава, продуцира и промотира своите идеи и проекти пред българската аудитория като основател на  лейбъла B71 Production Studio.
Борис работи с едни от най-добрите инструменталисти в България като: Александър Славчев (китара и вокал), Иван Йорданов– Чери, Ивелин Атанасов (пианист), дует Expose, Светослав Неделчев- Козмо (бас китара),  Прея и други млади артисти и музиканти от българската поп и рок сцена.

Може да последвате Борис:

https://www.facebook.com/borrisiliev

https://www.instagram.com/borisiliev_/

https://www.youtube.com/channel/UCTJu8zuhQNyz8rSrMhXizMQ/featured