Дамян Попов разплита криминална история

Дамян Попов

„Мистър Луд“ е със специалното участие на Divna

Дамян Попов
Дамян Попов

Три красиви жени. Три убийства. Един заподозрян. Той сега е готов да хвърли отново фаталната карта и да извърши престъпление или… да бъде жертва на такова.

Истинска криминална драма се разиграва в новия проект на Дамян Попов. Парчето, със заглавие „Мистър Луд“ е като епизод две на „Твоето момче“- хитът на Дамян, който превзе 2017 година. Сега популярният поп изпълнител е готов да завърши музикалния трилър, като не само продължи сюжетната линия, но вкара в кадър и очарователната Divna.

“Време е да финализираме историята. – разказва Дамян, минути след онлайн премиерата на „Мистър Луд“-  Много хора ме питаха защо Дивна не е включена в клипа на „Твоето момче“- там само пее зад кадър. За това сега решихме, че е време да се появи и да бъде фаталната жена, способна да обсеби всички и да ги накара да правят каквото поиска. Като реверанс към феновете оставям отворен края на историята и нека всеки да я завърши в мислите си, така както му харесва.“  

„Мистър Луд“ е първата песен на Дамян от периода на пандемията, но за нея изпълнителят събира звезден екип. Музикален продуцент и аранжор на проекта е Искрен Тончев- Искрата; текстът е на Росен Димитров, който е автор и на думите в „Твоето момче“, а режисьор на видеото е Николай Скерлев.

С този проект Дамян затваря голяма страница от своята музикална биография. „Мистър Луд“ е финалния трак в новия албум на изпълнителя, който съвсем скоро ще бъде на пазара. Дамян Попов запазва все още в тайна къде, кога и с кого ще бъде неговата промоция, но заглавието на тавата е ясно още от сега: „Твоето момче“.

Дамян Попов е тук:

https://www.facebook.com/damian.popov.9

https://www.instagram.com/damyanpopovmusic/