Deep Zone Project с нов хит, стилна визия и предстоящ албум

След като проектът им „Българка“ излезе дори извън пределите на България, Deep Zone Project отново стрелят в целта на мишената за хитове.

„Ти Къде Си“ е заглавието на новата им песен, продължаваща мелодичния денс стил и емблематично звучене, с които групата е популярна и разпознаваема. Този път Дидо, Дани и Ева Мария работят и по английска версия на песента („Diving“), предназначена за разпространение в чужбина. 

Парчето излиза дни преди мини европейското турне на Deep Zone Project, по време на което ще се случи и официалното представяне на  „Ти Къде Си“. Международният тур на Дидо, Дани и Ева ще премине през Хайделберг (01.11.2019г.) и Лондон (08.11.2019г.), като старта ще бъде в Мюнхен, на 31-ви октомври, точно в нощта на Halloween, на тематично, зловещо парти.

Грях, изкушение и неочакван инцидент в новия хит на Deep Zone Project
Грях, изкушение и неочакван инцидент в новия хит на Deep Zone Project

Но не това е най-ужасяващото преживяване, случило се в групата за последния месец. По идея Bashmotion, режисьорът на видеото, на снимачната площадка трябва да присъства змия. Нестандартният участник  би трябвало да се появи контролирано върху диджейския пулт на Dian Solo и китарата на Danny Dimitroff. Олицетворението на греха обаче решава да изпълзи много по-рано и  ненадейно, но достойнo  излиза от чантата за пренасяне, заемайки място на таблото на автомобила, по време на движение. Случката почти докарва до припадък Ева Мария, която- иначе смело момиче- споделя кратко и ясно за инцидента: „Змията не е сред най-любимите ми животни“. 
Повече интересни кадри от заснемането и мейкинга на песента и каква е ролята на екзотичната виетнамка Thuan Do може да се гледат в Youtube канала на групата:  http://bit.ly/DeepZoneTube .

Социалните мрежи на групата вече загряват и от предполагаемия отговор на една енигма. Във видеото на „Ти Къде Си“ Deep Zone Project  залагат загадка и очакват феновете да я разплетат. Самите  музиканти обещават да вдигнат завесата към края на месеца и да поставят точка на дилемата.  

Много скоро Deep Zone почитателите може да очакват и излизане на нов албум, в който ще присъства предимно чисто нова продукция на групата.