DEEP ZONE с музикален пробив в Холивуд

Deep Zone Project

Deep Zone Project получиха престижна номинация в конкурса на авторитетната американска платформа „Filmfreeway /Hollywood Songwriting Contest„. Една от най-популярните ни музикални групи бе отличена в категория „поп музика“ за своята песен „Please Don’t Go“. 
Песента е официален финалист в международния конкурс и е избрана измежду стотици кандидати от цял свят. Специално интернационално жури, от продуценти и композитори, селектира прeдложенията и дава шанс само на професионално изпипаните, отговарящи на последните международни тенденции записи. Автор на музиката, текста и аранжимента на  „Please Don’t Go“ е трикратния носител на титлата „Best DJ – Bulgaria“ – Dian Solo. Създателят на Deep Zone Project e и един от най-успешните продуценти и ремиксатори на Балканите, с над 20 хита достигнали Номер 1 в различни музикални класации. Чувствените вокали в номинирания проект са резултат на невероятните гласови възможности и сценичен чар на певицата на групата- Ева Мария, а китарите са дело на Danny Dimitroff, който е и талисманът на Deep Zone.
Интересен факт е, че в същия конкурс, почетния китарист на групата – Любомир Савов (бащата на Дидо), също получи няколко номинации с негови авторски произведения. Възможно е  някои от тях да бъдат включени в холивудски филмови продукции.

Повече за конкурса и постижението на българите може да видите на официалния сайт на Hollywood Songwriting Contest, в секцията за финалистите на 2019-та година.

Въпреки безспорния успех Deep Zone споделят, че „Please Don’t Go“ няма да се разпространява по родните радиостанции и телевизии, тъй като е направена предимно за реализация в чужбина. Музикален бонус получават само почитателите на групата, които може да чуят проекта в официалния канал на Deep Zone Project в YouTube   

https://www.youtube.com/c/DeepZoneProject

Малка тайна е, че в канала, освен последния успешен хит „Българка“, Deep Zone скоро ще пуснат още няколко нови композиции, а в началото на есента и следващия си официален сингъл.