Дичо пусна нова песен, подготвя албум и юбилеен концерт

Дичо

Дичо с нов албум и голям концерт в навечерието на рождения си

Дичо
Дичо

И след съня“ е първата песен на Дичо за 2023 г. и последната избрана, за да влезе в лимитираната хит селекция към предстоящия му албум.

Песента е всичко, което очакваме от певеца с кадифен глас: изпълнена с мелодия, със силен текст, завладяващо видео и виртуозно изпълнение.

 „Всъщност това не е песен, която направих на един дъх. Напротив- споделя Дичо- „И след съня“ изиска много време и внимание, защото целият ѝ vibe е посветен на нещо изключително важно. Пее се за онази чувствена необходимост да доказваш на любимата жена-всеки един момент, всяка една минута- че я обичаш, че е точната, че единствената…че е повече от морето, вълните, небето…“

Дичо създава музиката, а за въздействащия текст и аранжимента го подкрепят Жана Живкова и Иван Йорданов-Чери.

„И след съня“ е новата песен на изпълнителя с уникален глас

Посланието на „И след съня“ впечатлява една от най-красивите танцувални двойки в България- държавните шампиони по латино- американски танци Васил Павлов и Таня Балтова (КСТ „Бургас75“) и те се включват като главни герои във видеото. Под режисурата на Радостин Събев- Шошо, в изящен ритъм танцьорите разказват историята на една бурна любов. Музика, текст и визия показват как ако едни чувства са достатъчно истински, отново ще се изградят от счупените парчета любов.

И СЛЕД СЪНЯ

Със сигурното хит начало за сезона Дичо прави анонс към още по-силни музикални събития, планувани до края на годината. Изпълнителят събира едни от любимите си песни, за да ги подреди в лимитирана селекция към нов албум.

На 30-ти ноември, точно в навечерието на рождения си ден, феновете може да очакват промоцията на албума, както и грандиозен юбилеен концерт на Дичо.