„Номера“ от DJ Pancho, с участие на топ инфлуенсърите Мъци и Йоан- Петър

DJ Pancho
DJ Pancho

Панчо Карамански, познат като DJ Pancho, стреля в новия музикален сезон с модерно денс поп парче. „Номера“ носи разчупващ парти саунд и дава заявка за силна ротация в големите клубове. Идеята за проекта е на Панчо, музиката създава заедно с Преслав Бориславов (Presley), а вокалите са изпълнени от Ангел Проданов (Acho). Двамата се срещат по страничен работен проект и веднага усещат, че са от „една порода“. Създават песни пряко насочени към младите хора, а с „Номера“ тотално покриват този критерий- видеото е със специалното участие на супер популярните инфлуенсъри Мъци и Йоан-Петър.

Самият DJ Pancho също е сред популярните личности в Tik Tok и социалните мрежи. Това, че е незрящ още от дете не пречи на позитивната му нагласа към света и следване на целите и мечтите. „В момента най-голямото ми желaние е да създам отличителен диджей бранд, който да е добре познат на хората и да ги енергизира в клубовете и дискотеките.“- споделя Панчо, като обещава и след „Номера“ да продължи с популярната хит линия.

Панчо Карамански в кратки факти:

  • DJ Pancho е със солиден професионален бекграунд, започвайки да странства из света на музиката още преди 20 години.
  • Провокацията е отличителна черта за DJ Pancho и макар песента „Номера“ да е насочена към младите хора, във видеото участват свежи персонажи в златна възраст.
  • Диджеят споделя, че „Номера“ е имиджовата му песен, но отбелязва че най-силната му страна е създаването на клубни версии на топ хитове, с които всъщност събира феновете на неговите мощни DJ партита.
  • DJ Pancho е самопродуциращ се артист. Споделя, че житейският му път е труден, но обсипан с щастието от това, което може най-добре: създаването на музика!
  • Песента „Номера“ направи своята интернет премиера на 15-ти октомври- Международен ден на белия бастун.