Fake Stars вдига музиката на следващо ниво

Fake Stars

Music Clinic Records се завръща със задължителното парче за лятото

Антони Рикев

Планирана от Антони Рикев a.k.a WahTony, с вокалите на  Александър Славчев („Гласът на България“), новата песен на легендарния лейбъл е всичко друго, но не и стандартна. Вдъхновена от  класическия фънк, опакована в модерно видео Fake Stars е това, което отдавна чакахме.

Актуалният проект на Music Clinic Records излиза смело от матрицата на българската музика напоследък. Без излишно рапиране, фолклорни мотиви (не на място) или ориенталски ритми (натрапчиво), Fake Stars е pure music.

Идеята на трака е точно тази- да напомним, че музиката всъщност е изкуство и не би трябвало да се свързва с фалшиви звезди– разказва създателят на Music Clinic Records, Антони Рикев- Fake Stars е началото на една, надявам се, успешна поредица от лейбъла, чиято основна цел е да се върнат музикалните стандарти.  Текстът е на Александър Славчев и Пламен Иванов и в него се засяга мейнстрийм феномена на медийните еднодневки… Гнилите плодове на ежедневието ни, както ги наричам“.

Освен за слушане отново и отново Fake Stars става и за гледане в същата честота. Героините в клипа са от балет „Нова“, оцветени от нестандартния поглед на режисьора Радослав Укалски.

Антони Рикев a.k.a WahTony в кратки факти:

  • Завършва Националното училище по изкуствата в гр. Русе със специалност „Класическа китара“
  • Дипломира се като  поп и джаз китарист в Музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“.
  • Класическа и бас китара?! Не само. WahTony го може и на барабани и зад DJ пулта.
  • В момента работи по последния албум на Белослава.
  • Композира  музиката от филма на Мартин Макариев „Диви и щастливи
  • Част е от TRI O FIVE.
  • А най-важното е за финала- от година и половина е баща на страхотния Давид.