Хипнотик откриват сезона с уникална визия, вдъхновена от тангото

Дамите от триото- с ексклузивна фотосесия, нов сайт и модерни версии на класически произведения

Хипнотик посреща есента с вдъхновение от Пиацола и неговите знаменити „две напред и една назад“. Но за разлика от класическите стъпки на тангото, посоката за най-популярната ни струнна формация в състав: Марина Хинова (виолончело), Мария Новева (цигулка) и Бистра Копринкова (виола), е само напред.

Сексапилните брюнетки определено карат кръвта да закипи, не само заради емблематичния ритъм на Libertango, но и заради спираща дъха фотосесия. Следвайки модерната максима, че днес музиката се слуша с очите, Хипнотик буквално омагьосват с елегантен стайлинг и ефектно присъствие. Кадрите са дело на изключителната Диляна Флорентин, пред чиито обектив са заставали: Ивет Лалова, Веско Ешкенази, Яна Маринова, Теодора Духовникова, Елена Петрова и още други любими български звезди.

„Представяме визия, която малцина изпълнители, дори от световната сцена, дръзват да покажат- споделят дамите от Хипнотик- Без „тонове грим“, без изкуствени мигли, няма нищо излишно…Показваме кои сме- истински, чисти и неподправени. Този образ е в пълен унисон с посланието, което музиката ни носи, а подкрепата на публиката и нашите партньори от Fibank ни подсказват, че посоката, в която вървим е правилната.“

Именно заради публиката Мария, Марина и Бистра решават да споделят непубликувани кадри от заснемането на фотосесията. Бекстейдж снимките заемат своето ексклузивно място в обновения сайт на триото http://www.hypnotic-bg.com/, а виртуалното пространство на Хипнотик събира и  техни аудио и видео материали.

Специален подарък за феновете е и клипът към Libertango на Пиацола. Заради огромния интерес към версията на Хипнотик, момичетата решиха да „опаковат“ нотите във визия. Видеото е заснето по време на лайф изпълнение от бляскаво събитие, като за стайлинга си дамите се доверяват на Елена Златева. Зад модерния „превод“ на Libertango стои един от най-актуалните млади  композитори, Светлин Къслев и оркестрацията на Мария Новева. Докоснато от тях тангото звучи по-страстно от всякога и за пореден път доказва, че Хипнотик успяват да разчупят музикалните стереотипи.

Но за музика е трудно да се говори. Вижте я!