Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo с 10-годишно предизвикателство

Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo издадоха нова версия на песента  – обновена, провокативна, но също така завладяваща и гореща като оригинала. Проектът е „опакован“ с атрактивно видео, в което феновете вече може да открият разликите „преди“ и „след“.

При Дидо нещата са почти едно към едно, но при Йоанна се забелязват пет месеца в повече. Вече не е тайна, че популярната блондинка е в очакване на първата си рожба и се оказва, че клипът на DJ Take Me Away 2019 отразява артистично щастливото събитие.

Решихме точно сега да пуснем новата версия, за да се включим със стил в станалото популярно 10-годишно предизвикателство – споделят Йоанна и Дидо. – Макар че България няма да участва в Евровизия тази година, DJ Take Me Away остава сред емблематичните представяния в международен мащаб и ние направихме едно намигване към феновете на конкурса.“

Представянето на Евровизия в Белград доведе за DJ Take Me Away издание в над 100 компилации за денс музика на пет континента. След този успех очаквано сега новата версия вече се разпространява в специализираните международни канали и уебпространствата, отразяващи конкурса.  DJ Dian Solo си обяснява феномена с иновативното за времето си звучене, силните вокали на Йоанна и футуристичната визия на представянето. Йоанна обаче връща акцента към него: „Композиторът е много добър! Дидо успява не за първи път да уцели правилната формула за създаване на хитове. Винаги успява“.

DJ Dian Solo

Йоанна и DJ Dian Solo в 10 години разлика

  • Йоанна Драгнева е първият постоянен вокал на Deep Zone Project (2007-2011 г.) За раздялата си с групата певицата споделя: „Настина беше труден моментът, когато това се случи, но тогава аз исках да уча,  да стартирам солова кариера и постепенно да се развивам в друга посока. Deep Zone уважиха решението ми и успяхме да запазим приятелството си, което е рядкост в подобна ситуация. През годините винаги, когато сме можели да работим заедно, сме го правили“.

В сегашно време Йоанна е щастливо обвързана с телевизионния водещ Мирослав Димитров. Двамата са в очакване на първата си рожба, като паралелно талантливата изпълнителка не спира да изненадва с нови проекти в артистичното си и социално амплоа. 

Като общински съветник Йоанна Драгнева подготвя информационна кампания, насочена към младите жени. Специални събития ще комуникират възможностите за успешно съчетаване на майчинство и кариера. Едновременно с това  е докторант в Института за изследване на човека и населението към БАН – специалност „Социална психология“, но както тя самата твърди, това не я отказва от шоубизнеса и музиката.

През есента предстои да излезе „Безгрижен“ –  дуетът й с Калин Вельов – саундтрак към очакваната романтичната комедия „Връзкология“ (реж. Ивайло Спасов). Във филма Йоанна е и в главната женска роля.

  • Статистиката за DJ Dian Solo се задържа твърдо в музикалното поприще. Deep Zone Project създадоха  нестандартен музикален албум, удостоен със световен рекорд за „Най-дълъг албум“от популярната американска платформа Record Setter. Направиха няколко международни турнета, като определено впечатлиха американската публика. Групата постига над 30 песни достигнали номер 1 в различни класации в БГ и чужбина. И още:

– 3 times voted „Best DJ“ in BG (1998, 2007, 2011).

 – World Record for „Longest Album“ (by Deep Zone Project) – 8 hours 41 minutes.

– „Best DJ Track 2012“ for the ultimate hit „I Love My DJ“ by Deep Zone.

– „Best SouthEast European Track“ for „DJ Take Me Away“ by Deep Zone feat.        Balthazar at SEEME conference.

– BG Eurovision 2008 winner with „DJ Take Me Away“.

– „Best Group 2008“ at BG Radio Annual Music Awards.

– „Best Song“ for „Ela Izgrey“ – 2002 at MM Music Awards

– „Best Track“ for „Bez Kofein“ – 2004 at MM Music Awards

– „Best Remix“ for „Nevidim“ (by Grafa) at Awards BG (DJ edition).