Йоанна Драгнева разказва любовта в „Безкрайно“

Йоанна Драгнева
Йоанна Драгнева
Йоанна Драгнева

Безкрайно“ извървя своя дълъг път преди да дойде в съвършената си форма – сподели Йоанна Драгнева минути преди официалната премиера на песента-Започнахме да работим по музиката, заедно с композитора Щерион Пилидов, още преди две години, но дълго текстът не намираше своите думи… До една на пръв поглед обикновена вечер, в която сякаш музата дойде при мен и текстът се появи в  цялост и смисъл.“

Безкрайно“ описва любовта в нейната необятна форма. Искрена, мащабна, чиста емоция, която копнее да бъде споделена. Видеото към песента хармонира с общото „саундтрак“ усещане. Режисьорът Радослав Събев- Шошо снима с нестандартен ефект на камерата, за да предаде онази емоционална и магична визия, сякаш отвъд нашия свят.

Освен към талантливия Щерион Пилидов за участие в песента Йоанна отправя покана към Кръстина Кокорска-Криста, която се включва с кристалните си вокали в проекта. Още една специална роля бележи „Безкрайно“ и добавя виртуозен щрих към музика и визия- тази на световноизвестния цигулар Свет Радославов.  „Свет е мой съученик от музикалното училище- разказва Йоанна- и аз съм щастлива, че той прие да участва в „Безкрайно“ веднага след като му споделих идеята. Нещо повече-въпреки натоварения си график, Свет успя да дойде в България, да се снима в клипа и да бележи проекта с уникалното си присъствие.“

Световноизвестният цигулар Свет Радославов е със специално участие в „Безкрайно“

„Безкрайно“ бе представена пред колеги, приятели и почитатели в известния столичен клуб 1857. Йоанна Драгнева благодари персонално на всеки от екипа по създаването на песента, а думите й предизвикаха възторжени аплодисменти.

Специално за официалното промоция на „Безкрайно“ Свет Радославов реализира междуконтинентална видео връзка, за да поздрави ексклузивно Йоанна.

„Безкрайно“ вече в във всички музикални платформи, както и в официалния youtube канал на Йоанна Драгнева.