Калина Кузманова издава тайните на Инстаграм

Калина Кузманова
Калина Кузманова
Калина Кузманова

Обявена за една от най-красивите жени в България. Титулувана като любима реалити героиня. Номинирана за най-успешен инфлуенсър в страхотна конкуренция… Калина Кузманова е от малкото популярни личности, които остават любимци на публиката дори и след финала на телевизионното прайм тайм време. Русата амбиция „притежава“ над 242 хил последователи в Instagram, близо 14 хиляди абоната в YouTube и над 58 хил почитатели във Facebook, а златното й сърце я води към благотворителни инициативи в помощ на деца без родители и млади майки.

Сега Калина е готова за следваща крачка в своята кариера и от създател на дигитално съдържание се превръща в преподавател на такова. В първия инфлуенс курс за Академия „Живей елегантно“ екранната Галя ще покаже как се изгражда перфектна онлайн  визия; кои са viral публикации, кой е положителният имидж и бизнес успех въз основа на Instagram алгоритъма. Нейният курс има за цел да представи тънкостите на позиционирането в Instagram, пречупени през практиката на един от най-вълнуващите инфлуенсъри в уеб пространството. Обучението „Как да бъдеш успешен инфлуенсър“ има за цел да покаже малките тайни за привличане на повече последователи и изграждане на успешен профил.

Екранната Галя от „София ден и нощ“ води ексклузивен курс за Академия „Живей елегантно“

„С удоволствие приех поканата на Академия „Живей елегантно“- споделя Калина- От много време имам запитвания от фенове дали няма да направя подобен курс и ето, че най-накрая дойде времето за него, и нуждата да споделя опита си и предизвикателствата, които среща всеки създател на дигитално съдържание.“

Курсът на Калина е с огледална програма за две възможни за посещение дати: 11-ти март (петък) и 12-ти март (събота). В събота обучението ще е в онлайн вариант, за да се даде възможност на феновете извън София или на тези, които предпочитат дистанционно обучение, да се възползват, а в петък ще е под формата на реална среща с Калина. Независимо коя опция се избере, със сигурност по време на обучението ще се дадат отговори на вечните въпроси, свързани с най-атрактивната социална мрежа, като:

  • Как се създава ефективна публикация в Instagram?
  • Видимост на публикацията.
  • Публикация /видео /reels.
  • Планиране на съдържание и стратегии за позициониране .
  • Разликата между post и story и какво виждат последователите?
  • Има ли и кое е подходящото време за публикуване?
  • Силни часове /дни и защо алгоритмите на Instagram понякога ни заблуждават.
  • Стратегии за развитие на профила.
  • Привличане и комуникация с търговски фирми.

Повече подробности, както и възможност за записване, може да се открият в сайта и социалните мрежи на Академия „Живей елегантно“ и разбира се в каналите на самата Калина.

Академия „Живей елегантно“

https://lea-academy.eu/bg/

https://www.facebook.com/academy.live.elegantly

https://www.instagram.com/academy_live_elegantly/

Калина Кузманова

https://www.instagram.com/kalina_kuzmanova/

https://www.youtube.com/channel/UCuaf-Os2HS8dr8kqdufAhTw

https://www.facebook.com/kalina.kuzmanova.7