Lucy Fashion предизвика фурор при откриването на новия си магазин в Пловдив

Българският бранд затвърди позициите си на лидер в модата за жени.

Орлин Павлов, Живко Петров и комедиантите от Нема к‘во очароваха дамите.

С грандиозно събитие Lucy Fashion откри новия си магазин в Пловдив, 56-и поред от веригата на марката.

Стотици дами посетиха MALL Plovdiv в деня на официалния старт и усетиха парти атмосфера, за която дълго ще се говори. Сред чашите искрящо шампанско, подаръците за всяка дама и изключителните  модни находки за пореден път Lucy доказа, че не само обича да облича дамите, но умее и страхотно да ги забавлява.

Калин, Жорони и Венсан от стендъп триото „Нема к‘во“, влязоха в ролята на водещи и очаквано предизвикваха широки усмивки и бурен смях. С нестандартни провокации към най-смелите момичета тримата раздадоха многобройни награди, като  десет от най-атрактивните  почитателки на марката спечелиха щедри ваучери на мига, а стотици се включиха в онлайн играта за fashion selfie от мястото на събитието.

Партито не мина без музика, танци и звезден прах, очарователно поднесени от Орлин Павлов и Живко Петров. В моден салон Lucy Fashion музикантите направиха мини концерт с най-големите си хитове и зарадваха фенките с артистични пози за снимки.

С откриването на 56-ия магазин от веригата на марката Lucy Fashion затвърди позициите си на българския бранд – лидер в модата за жени. Официалното откриване на модния салон в Пловдив бе повод собственичката Виолета Борисова да сподели част от плановете за развитие до края на годината. Почитателките на марката може да очакват коледна игра в социалните мрежи на Lucy с награда, която определено ще ги възхити със своя мащаб и стойност, а  първи за всички активности и предстоящи изненади ще научават дамите, които имат честта да бъдат членове на новооткрития клуб Lucy Fashion.

Lucy Fashion:  обичаме да ви обличаме!

https://lucy.bg/

https://www.facebook.com/Lucy.bgOFFICIAL/

https://www.instagram.com/lucyfashionhouse/