Екзотичната Манал Ел Фейтури с нова песен и главна роля

Манал Ел Фейтури
Манал Ел Фейтури

Манал Ел Фейтури е със зашеметяваща визия, искряща усмивка, хипнотизиращи очи и страстни извивки. Пристига у нас през 2012 г., за да се снима в игрален филм, а години по-късно вече е сменила  Лондон със София. След успеха й в „Код червено“ (реж. Валери Милев) прави бурно участие в X-Factor – България, и оттогава е в светлините на прожекторите.

е със зашеметяваща визия, искряща усмивка, хипнотизиращи очи и страстни извивки. Пристига у нас през 2012 г., за да се снима в игрален филм, а години по-късно вече е сменила  Лондон със София. След успеха й в „Код червено“ (реж. Валери Милев) прави бурно участие в X-Factor – България, и оттогава е в светлините на прожекторите.

Кариерата й на артист в момента я довежда до нова главна роля във филма на Тодор Чапкънов „Royal blossom“ (предназначен за чуждестранния пазар). Сюжетът увлекателно развива всекидневието на модерна принцеса, която мечтае да е обикновен човек. Манал изпълнява ролята на Дейзи, най-добрата приятелка на кралската особа, но талантът й се изявява и във водещата песен към филма с потенциал за романтичен, летен хит.

YouTube

 „Песента е в стила на Дисни – разказва Манал- и описва онова, за което си заслужава винаги да се пее: голямата, страстна, необятна любов. Самата аз вярвам в нея и смятам, че щом усещаш подобни чувства, имаш криле. Независимо дали си кралска особа, или обикновен човек – нищо не може да попречи на мечтите ти.“

Заинтригуваните може веднага и с един клик да разгледат какво се случва в агенцията за таланти на Манал, както и да влязат в директен контакт с нея:

Повече за Манал Ел Фейтури:

  • Младата английска актриса за пръв път посещава България преди 8 години, за да снима главната женска роля в игрален филм. Години по-късно е един от най-ярките участници в X-Factor – България, където проличава и талантът й на изпълнител.
  • Манал започва актьорската си телевизионна кариера с малки роли в британски ситкоми, а първото й главно участие е в „Код червено”, който се снима в България.
  • Обичам да снимам в Бояна, тъй като познавам голяма част от екипа, така че се чувствам част от едно голямо семейство. – споделя актрисата. – Най-добре  денят започва с гримьорите и фризьорите, с които заедно пеем и танцуваме. Това е перфектното начало за актьора. “
  • Невероятният чар на Манал и умението й да смесва поп и рап музика с изкусителни танци осигуряват на екзотичната дива и авторско шоу в стила на театрите от West End, но в столицата на България.