Меги Димчева-с премиера на „Чудесата в нас“

Меги Димчева

Водещата на „Търси се“ създаде уникален спектакъл с медитации, български песни, духовни практики, танци, йога и срещи с мъдростта на известни личности и ментори

Меги Димчева
Меги Димчева

Водещата на предаването „Търси се“ по БТВ – Меги Димчева ще реализира пред публика своя авторски спектакъл-медитация. „Чудесата в нас“ е преживяване, което съчетава древни духовни практики от йога, медитации и най-обичаните български песни.

Всички текстове за медитациите са написани от самата Меги Димчева, която отскоро  публикува и тематични клипове, създадени от нея. „Текстовете са провокирани от моя личен път в търсене на себе си.-споделя Меги-След 20-годишно „търсене“ на известните хора в България усетих, че самата аз съм се загубила. Тогава реших, че трябва да поема по нов път и в живота ми се случиха много чудеса“.

Едно от тези чудеса е срещата й с талантливия певец Борис Илиев. „За мен  тази среща беше знак, че трябва да творим заедно, защото Борис изпълнява песните, върху които аз бях написала своите медитации“, казва водещата.

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в „Топлоцентрала“
Меги Димчева и Ирена Русева
Меги Димчева и Ирена Русева

В спектакъла с лекота са преплитат мъдростта през вековете, йога, молитвата, търсенето на път към себе си и връщането към духовността. Всичко това е заедно с красивите текстове и музика на български песни, които носят вдъхновение за живот, любов и себепознание. Нежната музика се изпълнява от виртуозният пианист Иво Дуков, а специални гости на събитието са Михаил и Кристина Белчеви. Любимата артистична двойка на България ще сподели за своя път един към друг и за това кои са песните, с които изразяват себе си.

Спектакълът „Чудесата в нас“ включва и духовна практическа част, в която са съчетани дишане, йога и баланс на тялото. Тя ще се проведе от едни от най-добрите йога учители в Българи – Ирена Русева.

Самата Меги Димчева определя проекта като едно събитие, в което всеки ще преживее катарзис в душата си. То ще провокира участниците да се обърнат към себе си и да заобичат всяко преживяване в живота.

Запази своето място за „ЧУДЕСАТА В НАС“

06 юни  19:00 ч.  „Топлоцентрала“

Чудесата в нас Купи билети за|EPAYGO

Животът твори чудеса! Всеки ден, всеки миг! Трябва само да ги забелязваме и да благодарим! И ако се вслушваме във вътрешния си глас ще бъдем винаги на нашия път, където сме свободни и щастливи с това, което сме и което имаме.  Нека заедно съпреживеем този поглед към дълбокото в душата си!

Меги Димчева

https://www.facebook.com/megi.dimcheva

Меги Димчева: Чудесата в нас – YouTube

Чудесата в нас:

FacebookМеги Димчева (@megi.dimcheva) • Снимки и видеоклипове в Instagram