Модерна фея и виртуална реалност в „Допамин“- новата песен на Moreno

Moreno - Допамин

Един силен отбор винаги създава силни усещания. Равенството се потвърждава и в новата песен на Moreno, „Допамин“, където отново се събират: Марин Христов- Moreno, Светлин Къслев, Siimbad, Бате Пешо и супер успешния снимачен екип на Симеон Михалков и Георги Салпаров.

„Допамин“ пристига в зарибяващ бийт с една единствена мисия: да е „доставчик на любов“. „Всеки, който чуе заглавието, може би ще си помисли, че е свързано със забранени субстанции или с алкохол– споделя MorenoИстината е съвсем различна. Всъщност искаме да подскажем най-готиния начин за бягство от скучното ежедневие- виртуалната реалност.“

Като един от героите на българския виртуален свят, Moreno твърдо вярва, че най-хубавите неща, всъщност не са неща и, че е по-важно да чувстваш, отколкото да пипаш.

Видеото описва точно такъв сюжет, в който прекрасната героиня намира своята истина в свят отвъд реалността. За да направи внушението още по-силно екипът, създал „Допамин“ избира модела Лидия Николова за главната роля. Освен, че е притегателно красива, Лидия обладава ефекта на модерната фея- хетерохромия. Нейните различни очи – синьо и зелено със синя точка- правят магичното усещане още по-силно, а отворения финал на историята оставя въображението на всеки зрител да довърши сценария.

„Допамин“ доставя удоволствието, по текст на Moreno и Siimbad

Музиката за „Допамин“ е отново на Светлин Къслев, с когото Moreno работи и по хита си „Свободен“. „Всъщност една сутрин Къслев буквално ме събуди по телефона и ми каза веднага да отида в студиото, за да ми пусне нещо страхотно– разказва изпълнителят- Само като чух кантото на песента, макар че работехме по друг проект, го оставихме веднага и започнахме да развиваме този.“

След нотите идва изграждането на текста, където своята роля играе и популярния Siimbad („Светата троица“), а за създаването на видеото Moreno се доверява на Симеон Михалков и Георги Салпаров, които снимат проектите на Torino&Pashata и още от модерните, популярните изпълнители.

Как им се е получило с „Допамин“ вижте тук:

ДОПАМИН