От гейминга към музиката- Moreno знае как се прави

Марин Христов- Moreno

Легендарният геймър NoThx, Андреа от Венецуела и двойничка на Михаела Филева са част от каста за клипа

Геймърът Марин Христов- Moreno, събира в себе си всичко, което трябва да притежава един мейнстрийм герой: твърда фен база, криейтив на интересно съдържание, топла комуникация с последователите, усет за музика, разтапяща усмивка и погледa на холивудска звезда. С такава „експертиза“ стъпката към поп музиката е логична. Moreno я прави това лято, с авторския си проект „Свободен“, вдъхновен от историите на всички онези момчета, оцелели с минимални душевни щети след токсична връзка. „Самият аз успях да си тръгна преди време от подобна ситуация и… да, предположението е вярно- песента е вдъхновена от моята реална история“- споделя Moreno.

Текстът е негов, а за музиката и аранжимента се доверява на майстора в бранша Светлин Къслев. Към този екип се добавя и ексцентричният почерк на режисьора Ники Котич, който облича ритъма в кадри и добавя още няколко съставки към рецептата за свобода и щастие – диво лято, емоции без граница и две страхотни момичета!  

Цветелина Кисьова, наречена двойничката на Михаела Филева и екзотичната Андреа от Венецуела са атрактивна част от артистичната програма на култово заведение в Слънчев бряг. Двете момичета са и изкушаващата подправка към видеото на „Свободен“ и само едно намигване време им трябва, за да се харесат и решат концепцията за клипа. Въпреки, че Андреа пристига в „българския град на греха“ специално за участията си в Слънчев бряг, тя има опит и роли в чуждестранни продукции, но актуалният проект е неин пръв  за български артист.

„Свободен“ пристига и с още едно специално участие. Константин Кънев – NoThx – един от легендарните български геймъри – също е герой в сюжета. Двамата с Морено са добри приятели както във видеото, така и в живота, а здравата им мъжка спойка личи от всеки кадър.  

Как им се е получило, вижте сега: