Нема такъв живот- национално турне Нема к’во и Шкумбата

Тройката вече е четворка и гарантира хумор, сатира и забава в изобилие

Нема к‘во

 

Нема к‘во

Майки, пазете дъщерите си! Рицарите на стендъп комедията вече са на път!

Събрали се всички стендъп комедианти, за да решат как да излязат от творческа криза и да накарат хората отново да ги харесват. Попитали най-добрия от тях, този, от когото са се учили,  този, който разсмива мало и голямо вече години наред:

  • Учителю Шкумба, какво да направим, за да накараме хората да се смеят.
  • Ами, момчета…как да ви кажа?!… Нема к‘во!

Това е положението! „Нема к‘во“ и Шкумбата предприемат национално турне, за да върнат доброто старо чувство за хумор на сцената, смеха в залата, вкуса към качествения стендъп и истински забавните мъже. 

Младите лъвчета на модерната стендъп комедия „Нема к‘во“ и ветеранът в бранша – Шкумбата,  предприемат вълнуващ тур в осем български града, на осем български сцени, сред хиляди хора в публиката.

Очакват се възторжени към нестихващи аплодисменти на:

22 октомври – Плевен; 30 октомври – Петрич; 7 ноември – Враца; 10 ноември – Пловдив; 14 ноември – Бургас; 28 ноември – Габрово; 29 ноември – Варна.

И голямото събитие в  София.

Не е за вярване, но това шоу наистина няма да промени живота ви!

Достъпът на лица, колкото и красиви да са, под 16 години е ограничен!

Билети: в Еventim; на каси в залите на съответните градове (желателно е да се купят предварително, за да не се стигне до наддаване, черна борса и масов бой във вечерта на събитието)

Има защо да прочетете нещо повече за „Нема к‘во“:

„Нема к‘во“ са култово стендъп трио, в което всички са равни, но някои са по-високи. Сформират се спонтанно преди шест години и оттогава са нестандартната, но приятна част от българската комеди
сцена. 

Георги Николов-Жорони: Ще го познаете по гордата наполеонова осанка и палавата дързост в очите. Пред чара му не устоява дори талантливата руска певица Виктория Куприна, която официално е негова съпруга, а неофициално „рускинята“, на която Жорони посвещава задоволено  количество от сценичните си анекдоти.

Георги е дипломиран актьор и след участието му в мегапродукцията с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус „Да обичаш Пабло“ се превръща в световна интернет сензация. Справка в Google: „български актьор интернет сензация“ .

Любим виц:  Влиза си кралят в кралските покои и вижда придворния шут върху кралицата:

 – Е, браво бе, много смешно!

Калин Кирилов– КК може да свири на пиано, но не го прави, защото е установил, че жените връзват повече, ако им свириш на пияно. Пристрастен към личния си автомобил с пернишка регистрация, Калин всеки ден го паркира пред сградата на Радио FM+ , за да води следобедното предаване, наречено в негова чест „Шоуто на Калин Кирилов“. Предаването има много висок рейтинг, също като него.

Рядко симпатичен и непреднамерено обаятелен, от пръв поглед ще забележите Калин в триото, а ако хвърлите втори – ще разпознаете Мързела от сериала „Играчи“ (БТВ) или един от финалистите в
първото актьорско риалити Sex Machine… пардон – Star Machine (TV7).

Любим виц: Един говорещ кон отишъл в цирка и най-възпитано попитал дали има работа за него. Управителя го посрещнал с думите: „Добре, какви умения
имаш?“.

Иван Петров-Венсан
Магичният му чар е буквален! Венсан е едно от най-популярните лица в
българското илюзионно изкуство и като такова може да извади роза откъдето и да
е, да пусне гълъб, дръпне зайче, скрие карта, чете мисли, съблече девойка и
поеме всички рискове от това. Способностите му са оценени както от българската
публика (Венсан е финалист в „България търси талант“ (БТВ) и един от
„виновниците“ магична среща „Златна котка“ да се превърне в най-авторитетния
форум за илюзия в Източна Европа) така и от международната по време на Amsterdam
Magic Show.

В „Нема к‘во“ Венсан е две в едно – и магьосник, и комик. Когато се наложи, върши и други неща, но те не са за пред хората. Разчита на бързи пръсти, пъргав ум и обезоръжаващата усмивка на типичен
представител на зодия Лъв. 

Любим виц: Хипопотамът среща динозавъра:

– Абе, динозавър, на тебе Ной

звъня ли ти?

– Не, защо?

 – А… нищо, нищо…