„Образцово кабаре“ се завръща с издание всеки месец в София и представления в страната

Образцово кабаре
Образцово кабаре

След големия интерес към пилотно издание, „Образцово кабаре“ се завръща на 24-ти януари в София. „Златната“ музика от близкото минало отново ще оживее на сцената в Pirotska 5 Event Center, поднасяйки на зрителите зашеметяващ спектакъл. Екипът вече е готов да пресъздаде цялата емоция и творчески заряд на вечни шлагери като: „Замълчи, замълчи“, „Ако имах чук“, „Хора и улици“, „Спри до мен“.

„Всички песни са включени с новите аранжименти на младия композитор Добромир Кисьов, за да прокарат невидима нишка от романтиката на миналите години към актуалното звучене.- допълва продуцентът Веселин Стоянов-ЛиноВодещите изпълнители, Цветелина Маринова и Тома Здравков, са готови отново да омагьосат публиката в ивент пространството, поднасяйки завладяващи образи. Всъщност точно заради големия успех на първия спектакъл и ефекта, който създаде, решихме „Образцово кабаре“ да се представя всеки месец в София, а от април да тръгнем и с участия в страната“.

Образцово кабаре

Екипът споделя, че категоричен тест за интереса към „Образцово кабаре“ са и хората закупили билети отново, след като вече са го гледали веднъж. „Надяваме се пак да постигнем същия, дори и още по-силен ефект-споделят Цвети и Тома, които приемат участието си в спектакъла не толкова като работа, колкото като мисия. „Готови сме за ново музикално-театрално пътешествие в онези години, когато вечната любов, първите трепетни срещи, мъчителните раздели, младостта и красотата в живота са се рисували с нежни думи, мелодични линии и затаен дъх.“

Музиката от близкото минало отново ще оживее на сцената в Pirotska 5 Event Center

И в новите издания на „Образцово кабаре“ продуцентът Веселин Стоянов-Лино разчита на хореографа Велислава Дипчикова, улавяща до съвършенство пулса на всяка творба. С движенията на телата си танцьорите от балет „Еxpose team“ напълно потапят зрителите в атмосферата  на кабаретните представления, червените завеси и лъскавите облекла. Историята на спектакъла разказва харизматичният Красимир Митов-конферансие на вечерта, а брилянтната визия на представлението е дело на сценографа Илина Грозева.

Образцово кабаре

Веселин Стоянов обещава енергията и зашеметяващото усещане да не стихват при всяко ново представяне на „Образцово кабаре“. Като постоянна и много емоционална част остават и финалните думи на продуцента, докосващи като последен щрих публиката:  

„Животът трябва да се живее тук и сега, независимо колко ни е трудно понякога. Важното е да чувстваме и да се наслаждаваме!“

https://www.okabare.bg/Obrazcovo_Kabare (@obrazcovo_kabare) • Снимки и видеоклипове в Instagram