Пламен Бонев- De La Bona в „Завинаги“– стилен БГ рок и убийствен саунд

Пламен Бонев- De La Bona
Пламен Бонев- De La Bona
Пламен Бонев- De La Bona

За нея са създадени хиляди песни, но това, което ще чуете от Пламен БоневDe La Bona е много повече от поредния романтичен хит. „Завинаги“ е проект, който идва от сърцето и открива едно ново и неповторимо изживяване, в което музиката и любовта играят главната роля.

Цели шест месеца и много усилия са необходими на Пламен, за да реализира замисъла си. Пандемията също забавя плановете на изпълнителя, но „Завинаги“ вече е факт и песента вече има и свой видеоклип. Зад камерата застава Ники Скерлев, едно от най-популярните имена в бранша, а резултатът е впечатляващ и силно въздействащ. Локацията на снимките пренася в друго измерение, като в главните роли ще видим освен Пламен и неговата половинка в живота – Мария Стефанова. Красивата дама приема да се снима в клипа, защото е омагьосана от звученето на песента, макар самата тя да признава, че няма опит пред камера и тази роля е доста далеч от ежедневното й амплоа. Чернокосата красавица е дипломиран психолог, има специализация като социален работник, работи по проекти с УНИЦЕФ, както и такива, свързани със социалното подпомагане. Като муза на Пламен обаче се справя уникално добре и придава стил и чувственост на видеото.

Самата песен, макар посветена на нежно чувство като любовта, звучи мъжествено и в стила на модерния рок-все по-разпознаваем и харесван през последните години. В центъра е идеята, че идваме от място на любов и сме създадени с любов. Живеем с любов и след края отново се превръщаме в това божествено чувство. Самият Пламен дълбоко вярва в тази философия и я претворява в текста и музиката на „Завинаги“, които са негово дело.  „Завинаги“ вече е в онлайн пространството и може да бъде видяна в YouTube канала на De La Bona, за който не пропускайте да се абонирате, за да не пропуснете и следващите му проекти. От тях очаквайте само vibe, готов промени българската модерна рок сцена!

Малки тайни за Пламен

  • През 2018 г. Пламен става финалист в „Гласът на Финландия“. По това време българинът живее и работи в Лондон и пътува до Хелзинки специално за снимките.
  • Две години по-късно следва феноменален успех и в „Гласът на България“, където Пламен е фаворит в отбора на Иван Лечев.
  • Зад граница Пламен има опит и в киното. Снима със звезди като Брад Пит, Том Круз и Даниел Крейг, а самата Мадона го режисира в своя филм “W.E.”, където русата амбиция прави дебюта си зад камера.
  • Първата си музикална банда Пламен формира, когато е бил само на 15 години. От тогава животът му е изцяло омагьосан от сцената и изкуството.
  • Бил е вокал на група „Диалог“.
  • Феноменален визуален и музикален успех Пламен прави през 2018 г. с фешън рок проекта „Прости ми“ , във видеото, на който участва Мис Юнивърс за България- 2015, Радост Тодорова.