Радио FRESH! празнува рожден ден с новата супер игра #FreshMe

Радио FRESH!
Радио FRESH!
Радио FRESH!

По традиция Радио Fresh! празнува своя рожден ден през целия месец май. Месецът на новото начало е обречен на ексклузивни кампании, smash хитове и празнично настроение с много подаръци и изненади за слушателите. 

И тази година хит радио номер 1 оставя вярно на стила си и организира супер selfie парти със своите слушатели. 

През целия месец май всеки фен на радиото, който публикува своя снимка в Инстаграм фийда си или в story, с #FreshMe,  получава шанса за изкушаващи Fresh награди: всяка вечер оригинален албум на The Weekend или ZAYN, а в края на играта- две разкошни едноседмични почивки за двама, в луксозен хотел по Черноморието. 

За да си гарантира място в жребия, участникът не трябва да забравя и късметлийския таг @radiofresh 

Екипът на медията сам даде старт на кампанията със свои снимки на https://www.instagram.com/p/COxAinmjjkR/ и вече няма търпение да събере всички щури, забавни, абсолютно фреш селфита, които да донесат още по-голямо настроение към виртуалното парти и да запечатат месец май като времето на щастливите изненади! 

Вече повече от 20 години Радио Фреш неизменно е в ТОП 3 на рейтинговите радиостанции в България. Медията се гордее с уникалната си селекция от най-добрите хитове, високата ангажираност в социалните мрежи и уникалния подход на фреш водещите в предаванията: “Шоуто на Блондинките” с Цвети и Елена; “Шоуто на Тео”; “Абсолютно фреш” с Диа; Power Request po Fresh с Рая. Всяка седмица медията събира най-популярните хитове в авторитетната класация Fresh TOP 30 и гарантира добрия музикален вкус на аудиторията. Оценили високия професионализъм и популярността на Радио Фреш, световно известни изпълнители като Raye, Twocolors, ATB, A7S, Topic и др. избраха да дадат свои ексклузивни интервюта за медията. Радио Фреш в пет поредни години е изборът на българските потребители за марка номер 1 в класацията “Любима марка” и категоричен лидер в платформите за онлайн слушане на музика. 

Radio Fresh:

https://www.facebook.com/hitradiofresh/

https://www.instagram.com/radiofresh/

http://radiofresh.bg/