Radio Fresh! – с големи летни награди и живо студио от морето

Radio Fresh!

Водещите Рая и Тео ще изпълняват музикални желания от плажа

Водещите Рая и Тео

И това лято Radio Fresh! диктува ритъма с неповторимо настроение и гарантирано удоволствие. Луксозни all-inclusive почивки, изкушаващи дневни награди, любими хитове по желание на слушателите – всичко това и още свежи приключения обещава да подари голямата лятна кампания на радиото – „Fresh! лято“.

До края на август любимото радиошоу Power Request по Fresh! ще се излъчва на живо от морския бряг. Водещите Тео и Рая ще изпълняват музикални желания от  горещата локация на мобилното студио – актуалния SAXA BEACH CLUB, като изненади ще има освен за слушателите в цяла България и за гостите на плажа около клуба.

Обречените на добрия саунд ще получат специален комплимент от Request-а – удължено ефирно време за пълно музикално изживяване. Феновете ще може да поръчват любимите си хитове от 18 до 21 часа и едновременно с това да печелят фантастични fresh награди. Всяка седмица някой ще се наслади на разкошна 7- дневна all-inclusive почивка в луксозна дестинация по Черноморието, а всеки ден трима от слушателите ще печелят от специалните лимитирани fresh награди. Пътят на победителите е описан в социалните канали на медията- официалните профили във FB и Instagram

„Fresh! лято“ стартира от 17 август и ще даде емблематичен финал на това предизвикателно лято. С кампанията екипът отбелязва и новата честота на медията в Несебър (87.6 MHz) и дава силна заявка за вълнуващ нов сезон.

От септември очаквайте още хитова музика от ефира на Radio Fresh!, нови, забавни акценти в „Шоуто на Блондинките“, мащабна радиокампания със специална кауза и… още тайни, които споделяме с верните си фенове от честотите на Radio Fresh! в цялата страна.