„Energy“- новият сингъл на Рут Колева е най-неустоимата ѝ песен

Рут Колева
Рут Колева
Рут Колева

Energy“е брилянтна демонстрация на таланта, довел до признанието на Рут Колева за „най-влиятелния български музикант в социалните мрежи“.  Нейната музика звучи в Русия, Азия, САЩ, а „Energy“ добавя поредната перла в короната й от хитове.

В екип с продуценти от световния елит, българската поп сензация разкрива напълно потенциала си в завладяващия нов сингъл „Energy“. Това е третият проект, който излиза в резултат на партньорството на Рут със световния музикален гигант Warner Music Group и една от водещите български музикални компании Орфей Мюзик. Тракът се реализира в сътрудничество с продуцента базиран в  Лос Анджелис Георги Линев (Kan Wakan) и Илиана Недялкова, автор на хитовия сингъл на ZYAN „Entertainer“.

“Energy” може да слушате във всички музикални дигитални платформи още сега:

Ruth Koleva – Energy (lnk.to)

Звездният музикален тим създава за Рут едно от най-вълнуващите парчета в кариерата й, а видеото добавя визия към неповторимото усещане. „Energy“ е заснет в Музея на минното дело в България, където Years & Years снимат Sweet Talker през 2022 г. За видеоклипа на „Energy“ Рут Колева си партнира с известното продуцентско студио Clamer Design, с режисьор Жоро Манов. С този екип  изпълнителката бива селектирана и на Берлинските музикални награди през 2022 г. за видеоклипа на „Kiss my attitude“. 

Рут Колева

Свикнали да очакваме неочакваното от Рут, биографията й на изпълнител и обществена личност говори сама за себе си. Рут Колева освен една от най-изявените млади певици в България, е символ на „глас за равенство“ и изключителен артист, способен да влияе на обществените промени. Не е изненадващо, че наскоро тя беше поканена да изнесе лекция в престижния музикален колеж „Бъркли“, където нейната поп чувствителност бе възторжено приета от новото поколение артисти.  

Българската публика може да съпреживее 100% Рут на 17-ти май в „Зала България“. Концертът е ретроспекция и годишнина от издаването на албума „R U T H“, продал над 30000 копия в Япония.

Рут Колева