Румъно- испански екип работи по новия проект на Santa Kitana- Deliciosa

Santa Kitana- Deliciosa

Santa Kitana събра международен екип за горещото си музикално предложение Deliciosa (от исп. – вкусна). Румънски и испански композитори и текстописци създадоха един проект, зареден с летен vibe, актуален ритъм и онази доза „вкусен“ сексапил, който само Kitana може да покаже. За зрелищното видео изпълнителката отново се довери на Buddubbaz, с когото традиционно работи и който не пропуска да създаде must-watch video!

Deliciosa пристига точно в разгара на август, за да допълни колекцията от свежи усещания по ноти. Ще се радваме, ако Deliciosa бъде „вкусната“ подправка към вашия летен плейлист.

Коя е Santa Kitana

Всъщност Santa Kitana е артистичния псевдоним на младата изпълнителка, която шлифова двигателната си култура в Крaлcкaтa кoнceрвaтoрия пo прoфecиoнaлни тaнци в Испания. Талантът на българката е оценен в множество зрелищни представления на световно признати хореографи в цяла Европа. А сега Santa Kitana е решена на всичко, за да направи популярен и в България този стил на дръзко, безгранично, спиращо дъха изкуство.

В скандалната „Гола икона“ виждаме, че освен чувствените движения Kitana „е откраднала“ още нещо от чужбина- добрите контакти с професионални дизайнери. За шокиращите до сладка болка кадри помагат и артистичните костюми, изработени специално за „Гола икона“ от дизайнери във Франция, Англия и САЩ.

В следващият проект “Да гори” отново не изневерява на стила си и отново ни представи поредната горещо замислена провокация. Сюжетът му се движи в класическата история за сладострастието, облечено в модерна легенда за Адам и Ева. Ябълката е изкушението, огънят е ада, а змията е греха – символи умело вплетени и в историята, и в текста на песента.

Santa Kitana определено знае какво прави и го прави със самочувствието на артист делил световната сцена с корифеи в областта на пърформанс изкуствата. Тя вярва, че смелите жени имат нужда от пространство, без притеснения, комплексирани мнения и коментари.