Taiwan Excellence подкрепя социалната промяна с кампанията #SharingIsCaring

#SharingIsCaring

Българи може да получат финансиране от Taiwan Excellence

#SharingIsCaring

Кампанията #SharingIsCaring финансира социални иновации и проекти на физически лица, фирми, неправителствени организации и социални институции от цял свят

Taiwan Excellence стартира глобалната си кампания Sharing is Caring, която има за цел да подкрепя проекти и идеи, свързани с развитието на социална дейност и опазване на околната среда. През тази година платформата е отворена за България и всички желаещи могат да изпратят предложенията си до 31 октомври.

Кампанията Sharing is Caring приема кандидати, които са физически лица, фирми, неправителствени организации и институции, и които търсят финансиране за своите проекти. Българските кандидати ще се борят с идеи на социални предприемачи от целия свят, а трите най-добри проекта сред всички кандидатствали ще получат парична награда в размер на 10 000 щатски долара и бюджет за реализация на своята идея на стойност до 150 000 щатски долара.

Комисия от жури, която включва специалисти в областта на социалните дейности и преподаватели в различни области ще подбере до 12 предложения, които ще бъдат представени в платформата Sharing is Caring, като тримата победители ще бъдат определени след публичен вот.

Официален партньор на кампанията Sharing is Caring за България е Тайвански търговски център – София, международен клон на ТАЙТРА за насърчаване на търговията и инвестициите между Тайван и България. За повече информация:

https://share-care.taiwanexcellence.org/