“Шоуто на Блондинките” отпразнува 15- ти рожден ден с грандиозно парти

“Шоуто на Блондинките” по Радио Fresh! отпразнува своя 15- ти рожден ден с грандиозно парти. Любимото радио на модерните хора събра по едно и също време, на едно място най-обичаните звезди на България, партньори на медията, популярни личности, инфлуенсъри и fresh приятели.

Цвети и Елена
Цвети и Елена

 „Вълнуваме се всеки ден преди ефир и ще продължаваме да сме в радиото, докато тази емоция ни държи“-споделиха водещите Цвети и Елена, минути преди да се качат на сцената и обявят първата музикална звезда на вечерта– Дара Екимова.

Изпълнителката на „Недей да ме будиш“ даде горещ старт на събитието с мини сет от любими хитове.  Партито продължи със забавен експеримент, който се случи за пръв път на живо: радиопредаване пред публика. Както правят всяка сутрин в шоуто си, водещите Цвети и Елена провокираха гостите си с пиперлив въпрос, а най-интересните отговори получиха луксозни награди. Личните адмирации на Блондинките отидоха за смелите „включвания“ на Джулияна Гани, „ергенката“ Пам, инфлуенсърите Калина Кузманова и Radostna, Ева Веселинова, Васко Мавриков, забавната #EVA, стендъпърите Георги Николов- Жорони и Венсан, изключителния Енчо Керязов, Боби Ваклинов и актрисата Ирина Първанова- Раши.

Миро, Дара Екимова и най-любимите български звезди- с уникален джемсешън, специално за Радио Fresh!

Горещата точка на парти кипене, в клуб Black&White, достигна с фантастичен концерт на Миро. Неговото участие бе специален подарък от екипа на медията към “Шоуто на Блондинките”, а водещите не успяха да скрият емоцията си, когато Миро влезе в залата с емблематичното  Happy Birthday. Любимият изпълнител на Цвети и Елена, не само че създаде неповторими моменти с мега хитовете си, но и покани всички „пеещи“ гости на партито да излязат на сцената. Дивна,Поли Генова, VenZy, Нора Караиванова, братя Аргирови, Дамян Попов, дует Expose, Тео Койчинов, Дара, Мила Роберт избухнаха в имровизиран джемсешън, а това  направи вечерта повече от незабравима.

“Шоуто на Блондинките” и целия екип на Радио Fresh! благодарят на всички приятели и партньори, с които са заедно през изминалите 15 години и обещават поне още толкова забавление в ефир и винаги най-добрите хитове!

Радио Fresh! благодари на невероятните си партньори, които подкрепиха събитието: Интер Керамик – основните партньори на „15 години Шоуто на Блондинките“, които са с нас през целия месец на нашето звездно празнуване. С тях знаем, че водата заслужава любов!

The Green Bear– продуктите създадени за твоята цел! The Green Bear произвежда билкови смеси, хранителни добавки и аксесоари за всеки в семeйството

Lucy Fashion– българският премиум бранд, който облича ексклузивно водещите Цвети и Елена, както и любими български звезди. Lucy Fashion: обичаме да ви обличаме!

ОптикиGrand и Joy– с които блондинките ясно може да видят розовото в този живот.

Бутикови парфюми Elinor фантастично и финно усещане за сетивата.

Samsonite Българияза да вдъхнем любов и красота на всяко едно пътуване и стил във всяко едно завръщане.

Спа ризорт св. Иван Рилски–  за да започнем своето пролетно събуждане в най-модерното двуетажно СПА.

Gentlemen’s Cakes за своето фантастично парти Блондинките се доверяват единствено на джентълмените на сладкото изкуство…ммм- неустоими са!