„Смях по български“ на Жорони се вихри в 11 града от цели 7 държави в Европа

Смях по български
„Смях по български“

Авторското шоу „Смях по български“, на стендъп комедианта Георги Николов- Жорони, е във вихъра на своето голямо есенно Евро турне. Българите във Фрайбург и Манхайм (Германия), Гандия (Испания), Портсмут и Саутхемптън (Англия), Орхус (Дания), Линц и Залцбург (Австрия), Дъблин (Ирландия), Глазгоу и Единбург (Шотландия) стават свидетели на зрелищен и неподправен нашенски хумор, който „убива от смях“ в 11 града от цели 7 държави на Стария континент.

Безспорно след лятното турне в цяла Германия и фурорът в Лондон, атрактивният Георги Николов прави най-дългото стендъп турне, с най-много посетени дестинации извън граница и записва вдъхновяваща страница в историята на българската стендъп комедия.

Жорони не крие, че сбъдва голяма своя мечта и определено се чувства окрилен от срещите със сънародниците ни. Не забравя да благодари и на всички отзивчиви хора, които съдействат за реализирането на турнетата! Разбира се, актьорът изпраща най-специалните целувки към София, където са дъщеричката му Фрея и съпругата му, певицата Виктория Куприна, в очакване на второто им дете. Но въпреки деликатната семейна ситуация Георги не пропуска да вмъкне забавна история:

„В момента обикалям сам, но съм обещал на Вика, че в първия удобен момент ще я взема. Просто съм я предупредил, като тръгне в Европа много да внимава, за да не удари някое дете… Защо ли? Ами, защото може да е мое“.

Уникалното стендъп шоу празнува рожден ден с български звезди и благотворителна кауза

С уговорката, че подобни шеги понякога може да излязат солено, Жорони съвсем сериозно обявява следващата новина около себе си. В разгара на турнето ще се случи още едно значимо събитие: първият рожден ден на стендъп комедито „Смях по български“. Жорони го организира на българска земя във вечерта на 23-ти ноември.  Тогава в рок бара на София, освен него на сцената ще излязат някои от най-атрактивните артисти.

Георги Николов- Жорони

Част от рожденото шоу ще са илюзионистът Венсан и комедиантът Калин Кирилов от триото „Нема К’во“, харизматичният глас на Иван Радуловски, интернет сензацията Крис Риска, любимецът на мнозина Владо Димов, един от младите ни имитатори Горан Иванов и съпругата на Жорони – певицата Виктория Куприна.

Освен шоуто, което ще направят, всички артисти ще застанат зад благородна кауза! Набраните средства от събитието ще отидат в подкрепа на конна база „Ахил“, която помага на повече от 40 деца със специални потребности, чрез хипотерапия.

Очаква се на събитието Жорони да обяви и датите около новото голямо турне, извън граница, което ще потегли към Америка и Канада. „Всичко онова, което ми се случва е повече от сбъдната мечта.- споделя артистът преди голямата дата-Последната година е най-пълната в живота ми, както в личен, така и в професионален план. Благодаря на Бог, семейството ми и публиката! Аз съм един наистина щастлив човек, който умее да се радва на своите малки и големи победи!“