„Смях по български” с Георги Николов – Жорони, тръгва на национално турне

„Смях по български” с Георги Николов – Жорони
Георги Николов – Жорони
Георги Николов – Жорони

Една от сензациите в стендъп комедията, Георги Николов – Жорони, част от комеди триото Нема К’во, стартира национално турне. Жорони тръгва из страната, за да ваксинира българите с органичен смях и да представи новото стендъп комеди шоу – „Смях по български“.

„Ще бъде лично, трагикомично, иронично, на моменти лирично, със сигурност различно и 100%…епично“ – споделя Георги и добавя- Това шоу има една единствена цел – да развълнува публиката.“

Жорони ще превземе клубните сцени във Варна, Бургас, София, Пловдив, Плевен и Велико Търново и няма да се спре пред нищо, за да достави качествено удоволствие на публиката.

Типично в стила на стендъп комедията Георги Николов ще разкрие забавни и срамни лични моменти. Актьорът ще отведе зрителите в Щатите, където едва не влиза в затвора, заради посещението си…в сайт за възрастни.

Ще разкрие какво може да ти се случи, ако ядосаш сервитьорка на Октоберфест в Мюнхен и защо всъщност тези немски представителки са доста по-голяма атракция от самата баварска бира.

Топ комедиантът Георги Николов – Жорони гарантира забавление и вълнение

В този стендъп комеди спешъл се разбира още: какво трябва да знае човек преди да отиде на романтична екскурзия във Венеция с половинката; какво се случва в една гондола и как реагира един българин, когато попадне в необичайно скъп ресторант. Публиката ще научи как един “болгарский перец” стигна до Сибир във време на пандемия, какви са правилата в тайгата и как се живее един месец като заврян зет.

Припомняме, че Жорони е женен за атрактивната руска певица Виктория Куприна…. Ще има и чисто нашенски истории с дъх на море; трогателни разкази за това какво е да си баща на момиче, което не спира да „ръси“ бисери и не на последно място: съвети за това как да оцелееш в брака, особено когато жена ти е „тиха и спокойна“ рускиня.

Голямата новина е, че освен обиколка в България, Жорони подготвя и гастроли в Англия, Испания и Германия. Съвсем скоро актьорът ще обяви датите и точките на европейските градове, в които ще зарадва нашите сънародници.

Стендъп комеди спешъла – „Смях по български“ – шоу, което си струва, защото вълнува  е част от реализирана програма към Национален Фонд Култура.

Лично съобщение от Жорони: „След това шоу ще ви бъде издаден сертификат за това, че сте прекрасна публика, която е на път да спаси комедията от изчезване.“ 

https://www.facebook.com/nikolov.georgi.1

https://www.instagram.com/joronicomedy/

https://www.instagram.com/freya.papa/