Stamenowa- новия глас в българския хип – хоп

В разгара на лятото една от най-сексапилните брюнетки в българския светски живот избяга от плажовете, за да влезе в студио и запише дебютната си песен.

Гергана Стаменова

Гергана Стаменова, която ценителите на женската красота познават до момента само като горещ модел и инфлуенсър, запали още повече въображението пускайки се по… ноти. Fuego е стартовият й хит, с който Stamenowa буквално разбива клишето, че добър хип хоп може да се прави само от мъж.

Испаноезичното заглавие („fuego“ означава „огън“) не е случайно. Испанският език е една от скритите слабости на моделката и тя го изучава по време на интензивни курсове в Малага. Директното огнено послание също е нарочно, защото тази стихия най-точно определя водещите черти от характера на брюнетката: страст, огнен темперамент и изпепеляващи решения.

Всичко това, добавено към смелата хореография и атрактивния външен вид на изпълнителката, правят Fuego горещата заявка за бг хит на лято 2019 г.  

Вижте го и внимавайте да не се изгорите:

Със Stamenowa може да се чувства всичко друго, но не и скука. Уверете се в това, следвайки профилите й в социалните мрежи и новосъздадения youtube канал на изпълнителката.  

Последвай Stamenowa:

Instagram: http://bit.ly/StamenowaInsta

Facebook: http://bit.ly/StamenowaFB

YouTube: http://bit.ly/StamenowaYT

Fuego пристига с:

Музика и Аранжимент: Йоан Николаев – L Padr3 

Текст – Йоан Николаев – L Padr3

Mix – Димитър Ганчев – Mite

Mastering – Явор Топчиев – Sound Ninja Studios

Режисьор, Сценарист, Оператор – Стефан Маринов (Buddubbaz), Петко Андонов (Buddubbaz Tape Company)

Арт Директор – Росица Терзийска

Стайлинг: Кристиан Пижов

Грим: Никола Флоридов

Коса: Стоян Кунев