ТЕ АМО – с нова песен, романтичен текст и излъчване на мачо

Дует TE AMO със стартов сингъл

ТЕ АМО
ТЕ АМО

TE AMO – това са Свилен и Тони, според тях темата за мъжкото приятелство е легендарна. Когато го има, се преобръщат светове, печелят се битки, покоряват се женски сърца. А когато двама приятели израстват заедно и започват да правят музика заедно, се получават хиляди гледания още с дебютната им песен!

Представяме TE AMO и техния стартов сингъл ДО ИЗГРЕВА.

Свилен и Тони избират най-романтичния италиански израз за име на дуета си и кодират заглавието на песента с алюзията за ново начало, старт, изгрев.

Музиката е от Светлин Къслев, който изгражда „До изгрева“ по правилата на класически регетон. Ритъмът е обречен да звучи в откритите летни клубове и да предизвика танци на ръба на страстта. В текста, дело на ТЕ АМО и очарователната Evangeline, ще се припознае всеки герой, преживял пленителна лятна авантюра.

За екшън визията Свилен и Тони разчитат на обичайния заподозрян Buddubbaz, а резултатът е видим в канала на латинокралете Kings Records, с уточнението, че TE AMO са вече част от техния лейбъл.

„До изгрева“ е първият сингъл и силна заявка за бъдещи хитове с много настроение от TE AMO. Ако Свилен и Тони ви допадат – може да ги последвате:

YouTube:

https://www.youtube.com/c/KINGRECORDS2018/featured

Instagram:

https://www.instagram.com/siso.kingsrecords/

https://www.instagram.com/4onto.kingsrecords/