Торино и Пашата оставят „Отпечатъци“ в лятото

Торино и Пашата

В „Отпечатъци“ Торино и Пашата за пръв път показват в клип любимите си момичета

Верни на своя тотален хит почерк Торино и Пашата задават тона на сезона с „Отпечатъци“.  Българските продуценти и изпълнители отново ще подарят на феновете си проект, готов да превземе музикалните класации и посветен на най-великото чувство-любовта.

Отпечатъци“ разбива всички митове, че Торино и Пашата са преминали към поп фолк жанра. С този сингъл момчетата ясно заявяват, че за тях няма граници в създаването на музика и стремежът им винаги е бил да я споделят с максимално широка аудитория.

Текстът на „Отпечатъци“ Торино и Пашата пишат с Marianoff, а музиката е на Иван Тишев

„Една шепа народ сме, няма нужда да се делим. Най-важни за нас са феновете и слушателите, защото без тях сме кръгла нула. Благодарим им и се стараем да правим качествена, хитова музика, която да допадне на възможно най-много хора.“ споделят Торино и Пашата.

Музиката на „Отпечатъци“създава известният китарист и хитмейкър Иван Тишев, който затвърждава установения регетон стил на момчетата. „За мен е удоволствие отново да работя с толкова успешни изпълнители като Торино и Пашата. Тази колаборация е вълнуваща за всички ни, а лично аз нямам търпение да усетя реакцията от песента.“- казва Иван Тишев.

Обичайно за най-големите им хитове, вълнуващият текст отново е на дуета, но този път към тях се присъединява Димитър Марианов, познат като Marianoff. Новината за феновете е, че Marianoff официално вече е част от екипа на Торино и Пашата, а Directo Agency има изключителните права да представлява Тодор Емилов-Торино и Павел Денов-Пашата (Torino&Pashata) пред медиите.