„Dr. Ferguson“ връща Tri O Five в оригинален състав

Tri O Five

Tri O Five се завръщат в своя уникален, оригинален състав. Десислав Иванов/Desso/, Антони Рикев /WahTony/, Илин Гривишки /Dj ilko/ и Майкъл Флеминг /aka Lexus/- са готови отново да поставят в центъра на клубния живот типичното си грууви звучене и фънкът като начин на живот.

Групата се завръща към активна музикална дейност след 8 годишна пауза. „Дълго време обмисляхме намерението си да възродим Tri O Five в пълния си оригинален състав-споделя Антони Рикев- Всъщност изолацията по време на пандемия сякаш даде мотор на тази голяма стъпка. Основният ни мотив да продължаваме да правим това което обичаме е, разбира се, музиката. Показваме удоволствието и любовта към живота чрез нея.“

Групата се завръща към активна музикална дейност след 8 годишна пауза.

След период на житейско преосмисляне и порастване решихме да се съберем, но далеч не за сметка на личните ни ангажименти и собствени страсти-добавя Десислав Иванов- Аз се занимавам с мениджмънт, Майкъл-с актьорство, Илко е активен DJ, Тони работи върху собствени проекти и с различни артисти, като Белослава например.“ Чисто събитийно групата се качи отново на сцената на 11.11. 2022, за да оформят музикалния стил на вечерта, в специално парти за Once Upon a Time Biblioteka.

Мейнстрийм завръщането се случва с “Dr. Ferguson”-стартовият сингъл на култовата банда.

Да се запознаем с Dr. Ferguson: