Цвети и Светльо от Еxpose заразяват с летен вирус

„Много съм добре“ се появява в тежък, личен момент за Цвети

Верни на своя провокативен стил Цвети и Светльо от Expose не се примиряват с есента, а остават влюбени в  лятото. Новият им хит „Много съм добре“, освен че точно описва тяхното душевно състоянието, носи целия позитивизъм, емоция и енергия на този израз.

Цвети
Цвети

В създаването на „Много съм добре“ не малка роля има и звездата на  уеб сериала „Следвай ме“ Марио Михайлов. Марио запознава Цвети и Светльо с Димитър Лефтеров, по-известен като Mitko Beats. Секунди са нужни, за да може изпълнители и композитор да се „усетят“ и да започнат творческа работа заедно- Марио и Митко пишат текста, а всички заедно създават музиката.

За съжаление премиерата на видеото съвпадна с доста тежък, личен момент в живота на Цвети. Съпругът на сексапилната изпълнителка получи тежка травма буквално часове преди Expose официално да пуснат клипа. Крум Николов е един от най-популярните български каскадьори, звезда в „Motor Show”, с което обикаля Европа. По време на изпълнение на сложна каскада в Гърция, моторът на Крум се подхлъзва и се стига до инцидента. „Слава Богу, преминахме през най-трудното и Крум вече се възстановява след сложната операция на ключицата– споделя Цвети и добавя с присъщия си оптимизъм- Според лекарите поне шест месеца няма да може да се върне в шоуто, но това пък означава, че ще е до мен по-дълго време. С една дума- много съм добре!“