Антонина Стоянова, Богдана Карадочева и Нели Беширова учредяват академия „Живей елегантно“

Живей елегантно

Световният експерт по протокол и етикет графиня Мари дьо Тили ще изнесе две лекции у нас

Графиня Мари дьо Тили
Графиня Мари дьо Тили

Световноизвестният експерт по протокол и етикет, графиня Мари дьо Тили, пристига в София, за да внесе стил, финес и елегантност сред българските ВИП особи. Като един от най-популярните специалисти в света по протокол и добри обноски, и потомствен аристократ, Мари дьо Тили преподава международен светски и бизнес етикет във Франция, Съединените щати, Русия, Китай, Африка. В България графинята е по покана на Академия „Живей елегантно“, като ще изнесе две последователни обучения по бизнес и светски етикет, на 21-ви септември.   

Лекциите на графиня Мари дьо Тили са стартови за академия „Живей елегантно“, чийто слоган е: „Ние инвестираме в личности, които инвестират в себе си!“

В тези думи твърдо вярват трите основателки на академията, всяка със специална тежест в обществото: Антонина Стоянова – бивша първа дама, дипломат и юрист с международна кариера в Световната организация за интелектуална собственост;

Богдана Карадочева – изпълнителка, чиито проникновени песни са докосвали душите на поколения българи, пяла със световни звезди като К. Френсиз, Адамо, Жилбер Беко, Клиф Ричард, Шарл Азнавур, Жозефин Бекер; и Нели Беширова, бизнесдама, която управлява многомилионна корпорация с интереси в енергетиката, но е и автор на две книги, член на Международния ПЕН-клуб.

 „Живей елегантно“–  академия за публична комуникация и висок лайфстайл  предлага знания и умения как да превръщате другите в свои съмишленици и общуването с вас да им носи удовлетворение. Разкрива как да изградите образа си пред тях – от външния вид и доброто възпитание до културната идентичност, социалните и моралните ценности. 

Дава идеи как да представите завладяващо тезите вижданията си пред бизнес партньорите си и в медиите. Как да бъдете едновременно забавни и авторитетни в социалните мрежи, като спазвате добрия тон. 

Интелигентни и атрактивни преподаватели ще споделят опита си и в бизнес етикета, във фолклорните ритуали, здравословното и гурме хранене, спецификите на дипломатическия и тънкостите на японския протокол. И още много интригуващи области на познанието.

Стартът се дава на 21 септември от емблемата в жанра графиня Мари дьо Тили, а повече за академията, плануваните обучения и преподавателите, сред които Силвена Роу, Георги Лозанов, Ана Динкова, Кристина Крънчева, Юлияна Антонова-Мурата и др. може да видите на:

http://lea-academy.eu/

Графиня Мари дьо Тили

Графиня Мари дьо Тили

„Бъдете естествени, дружелюбни и благодарни. И най-важното: не „пресолявайте гозбата “. В момента, в който пожелаете да станете съвършени, ще се превърнете в смешна и нелепа особа “.

Това са думи на графиня Мари дьо Тили, потомствена аристократка, внучка и дъщеря на френски дипломати. Дама, която работи с марки като CHANEL и Lancôme и обучава техния висш мениджмънт. Тя получава блестящо образование във Висшето училище за политически науки и успешно съчетава преподаването, журналистиката и активния светски и семеен живот. „Елегантността е признак на интелект “.  Така се обръща към слушателите си мадам дьо Тили, създателка на Ателието за изискани маниери и общуване French Touch.

В България тя ще има само две лекции – на 21 септември. А темите, по които ще можете да разширите хоризонтите си са: „Етикет и протокол по време на официален прием “и „Международен бизнес етикет “.