About us

За нас

Екипът на Directo Agency е амбициозен в поставянето на задачи и прецизен в изпълнението им. Не сме дръзко млади във физическия смисъл на състоянието, тъй като всеки един от нас има дългогодишен опит в журналистиката, медийните комуникации, имидж влиянието, медийното отразяване и рядко срещаното в днешно време грамотно писане  на български език. А за да усвоиш това, се изисква време. Никога не надценяваме разходите и сме отговорни за всяка част от инвестициите, които бихте ни поверили.

Спокойни сме, че може да изпълним това, което сме обещали –  в противен случай не бихме го обещавали. Реалисти сме и знаем, че репутация без опит, думи без действия и реклама без покритие изграждат фалшиво лице на всеки бизнес. А за видите нашето – каним ви на среща! Ще се радваме на живо да обсъдим вашите идеи и да намерим заедно най-добрия път към тяхната реализация.

Философия

С грижа, опит и стремеж към максимално бърз резултат предлагаме PR, имидж и комуникационни идеи. Не харесваме думата „клиенти“, предпочитаме „партньори“. Не работим „на парче“ - изграждаме дългосрочни, честни отношения. Не мерим ефективността си в нули, а в силата на „социалната валута“, която създаваме, работейки за вашата личност или марка.

Етика

Никой писан договор не може да гарантира добросъвестност в отношенията, затова ние подкрепяме неписаното правило на „честната дума“. Способни сме дълго и с финес да говорим за нашите партньори, но фирменият ни стил подкрепя и начина, по който пазим тайните им.